שמן אתרי ילנג ילנג

10 מ"ל

Cananga odorata

Ylang Ylang Complete Oil

השמן האתרי ילנג ילנג, מופק מהפרחים, בתהליך איטי של זיקוק בקיטור, הנמשך כ-24 שעות ומניב כשלש איכויות שונות של שמן. 

שמן זה ידוע במיוחד בזכות היותו נחשב למעורר מיני ומשום כך נעשה בו שימוש נרחב ביותר בתעשיית הבשמים היוקרתיים. ניתן למצוא את שמן הילנג ילנג באינספור בשמים נשיים.

35.00 ₪

הוראות שימוש

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.

טיפ

ילנג ילנג ידוע במיוחד בזכות היותו נחשב למעורר מיני ומשום כך נעשה בו שימוש נרחב ביותר בתעשיית הבשמים היוקרתיים. תכונה קוסמטית חשובה המיוחסת לשמן האילנג אילנג היא איזון הפרשת הסבום ולכן הוא מתאים לשימוש לעור שמן ועור מעורב. הוא נחשב גם למועיל בטיפול בסבוריאה וקשקשת.  

דואר רשום 25 ש"ח

שליח עד הבית 49 ש"ח

משלוח חינם בקניה מעל 450 ש"ח

דרגו את המוצר

כתוב את חוות הדעת שלך על המוצר: שמן אתרי ילנג ילנג

  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
דירוג מוצר