שמן נבט חיטה 1 ליטר

1000 מ"ל

Triticum Vulgare (WheatGerm Oil

Wheat Germ Oil

החיטה היא צמח עשבוני אשר זני תרבות רבים שלו נפוצים בכל רחבי העולם. השימוש העיקרי בחיטה הוא כמובן למזון, אך לשמן נבט החיטה גם ערך קוסמטי רב.

הנבט הוא חלק קטן המצוי בתוך זרע החיטה והוא מופרד מן הזרע בתהליך ייצור הקמח. 

שמן נבט החיטה מוכר בתחום הקוסמטיקה במיוחד בשל היותו עשיר מאד בויטמין E אך הוא גם עשיר בחומצות שומן חיוניות (ויטמין F), במיוחד חומצה לינולאית ומכיל גם כמות גדולה של קרוטנואידים (פרו-ויטמין A) המעניקים לו את צבעו האדמדם, וכ-4% חומרים בלתי ניתנים לסיבוןהתורמים גם הם ליכולתו של שמן זה לשקם ולחדש רקמות עור . עובדה מעניינת אודות שמן נבט החיטה היא שלמרות שהוא מכיל ריכוז גבוה של ויטמין E, חומצות השומן החיוניות בהן הוא עשיר אינן יציבות מבחינה כימית ולכן לשמן נבט החיטה חיי מדף קצרים יחסית.

190.00 ₪

הוראות שימוש

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.

טיפ

השמן ידוע כנוגד חמצון חזק העוזר בעיכוב הזדקנות התאים (אנטי אייג'ינג)

דואר רשום 25 ש"ח

שליח עד הבית 49 ש"ח

משלוח חינם בקניה מעל 450 ש"ח

דרגו את המוצר

כתוב את חוות הדעת שלך על המוצר: שמן נבט חיטה 1 ליטר

  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
דירוג מוצר