שמן שקדים מתוקים 1 ליטר

1000 מ"ל

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Sweet Almond Oil

מקור עץ השקד הוא כנראה באזור מרכז אסיה וכיום הוא נפוץ באזורים נוספים בעלי אקלים חם ושטוף שמש באזור הים התיכון וקליפורניה.

השמן, כפי ששמו מעיד, מופק מהשקד עצמו וצבעו צהוב בהיר.

שמן השקדים עשיר בחומצות שומן חיוניות, בעיקר חומצה אולאית (מעל 60%) וחומצה לינולאית והוא מבוקש מאד בתעשיית הקוסמטיקה והתרופות, הן בשל סגולותיו והן בשל היותו שמן בעל עמידות גבוהה בפני חימצון.

שמן זה עשיר בחומצות שומן חיוניות (ויטמין F) בעיקר חומצה אולאית (מעל 60%) וחומצה לינולאית והוא משמש כרכיב מזין ומשקם לעור. הוא נספג היטב אך נותן הזנה לאורך זמן. כמו כן עשיר בנוגדי חמצון.

95.00 ₪

הוראות שימוש

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.

טיפ

שמן השקדים המתוקים מעולה לעיסוי גוף. נספג לאט ונעים למגע.

דואר רשום 25 ש"ח

שליח עד הבית 49 ש"ח

משלוח חינם בקניה מעל 450 ש"ח

דרגו את המוצר

כתוב את חוות הדעת שלך על המוצר: שמן שקדים מתוקים 1 ליטר

  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
דירוג מוצר