שמן אתרי רוזמרין

10 מ"ל

Rosmarinus officinalis

Rosemary Oil

רוזמרין הוא שיח ירוק עד ממשפחת השפתניים, הנפוץ באיזור הים התיכון. 

השמן האתרי מופק באמצעות זיקוק בקיטור מהצמח כולו והוא חסר צבע עד צהוב-ירקרק.

בארומתרפיה נחשב שמן הרוזמרין כממריץ לגוף ולנפש, כמחטא חזק, מעורר, מחמם, אנטי-פטרייתי, מאיץ ריפוי נגעי עור וגם נחשב לדוחה כינים. הוא משמש לטיפול בכאבי שרירים, עייפות והצטננות.

39.00 ₪

הוראות שימוש

אזהרה: רצוי להמנע משימוש בשמן רוזמרין (שלשת הטיפוסים) בזמן הריון.

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.

טיפ

בקוסמטיקה משמש שמן הרוזמרין כעזר לטיפול בעור שמן ובאקנה.   

דואר רשום 25 ש"ח

שליח עד הבית 49 ש"ח

משלוח חינם בקניה מעל 450 ש"ח

דרגו את המוצר

כתוב את חוות הדעת שלך על המוצר: שמן אתרי רוזמרין

  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
דירוג מוצר