שמן אתרי רווינטסרה

10 מ"ל

Cinnamomum camphora

Ravintsara Oil

 זה הוא עץ ירוק-עד גדול ממשפחת העריים, שמקורו באיים הדרומיים של יפן וטאיוואן ובסין והוא הופץ למדינות רבות בעלות אקלים טרופי וסובטרופי ברחבי העולם. עץ זה מניב סוגים שונים (לחלוטין) של שמן אתרי, כאשר הגורמים הקובעים את סוג השמן הם הארץ בה הוא גדל (קרקע ואקלים) והחלק ממנו הוא מופק, עלים, שורשים, ליבת או קליפת העץ.

 

 

44.00 ₪

הוראות שימוש

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי. לשימוש יש להתייעץ עם אנשי מקצוע. 

אין להשתמש ישירות על עור הגוף ללא דילול משמעותי. לשימוש, רמת הדילול, אזור השימוש, מגבלות שימוש יש לפנות לאנשי המקצוע.

טיפ

שמן הרווינטסרה נחשב בארומתרפיה לאנטי בקטריאלי ואנטי וויראלי מצוין וכן לאחד השמנים היעילים ביותר להקלה של מחלות חורף כגון הצטננות ושפעת. 
שימוש נפוץ נוסף בשמן הרוונסרה הוא לכאבי שרירים ומפרקים. בתחום הקוסמטי ניתן להשתמש בשמן הרוונסרה לטיפול באקנה ו דרמטיטיס.  

.אזהרה: קיים שמן אתרי המופק מעץ אנדמי למדגסקר, Ravensara aromatica גם הוא שייך למשפחת העריים ושמו דומה להפליא: רוונסרה (=רבנסרה), עקב כך רבים נוטים לבלבל בין השניים. לשמן זה פרופיל כימי שונה לגמרי משמן הרווינטסרה. שמן הרוונסרה מכיל אחוז גבוה של אסטרגול ולכן השימוש בו מצריך זהירות רבה. תכולה ה-Cineole בשמן זה נמוכה מ-3.5% וזהו ההבדל הבולט ביותר בינו לבין שמן הרווינטסרה.
השמן אותו אנו משווקים תחת השם רווינטסרה, הוא בוודאות רווינטסרה.

דואר רשום 25 ש"ח

שליח עד הבית 49 ש"ח

משלוח חינם בקניה מעל 450 ש"ח

דרגו את המוצר

כתוב את חוות הדעת שלך על המוצר: שמן אתרי רווינטסרה

  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
דירוג מוצר