שמן אתרי לבנדר

10 מ"ל

Lavandula Angustifolia Oil

Lavender Oil

הלבנדר (אזוביון ) הוא בן-שיח ממשפחת השפתניים, הנפוץ באזורים הרריים, בעיקר בדרום אירופה ובחבר המדינות. השימוש בלבנדר קיים עוד מימי קדם, הן בזכות ניחוחו והן בזכות סגולות המרפא שלו. הרומאים נהגו להוסיף פרחי לבנדר למי הרחצה שלהם ומכאן גם קיבל הצמח את שמו (המילה Lavre פירושה בלטינית "לרחוץ"). הניחוח הארומטי העדין מצוי בכל חלקי הצמח, אך השמן האתרי מופק מהפרחים ומגבעולי הפריחה בלבד.

שמן לבנדר הוא אחד מהשמנים האתריים הפופולריים ביותר בתחומי הארומתרפיה, תעשיית הבשמים והקוסמטיקה.

בולגריה היא היצרנית הגדולה ביותר בעולם של שמן לבנדר אמיתי. צרפת היא יצרנית בולטת נוספת . 

49.00 ₪

הוראות שימוש

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.

טיפ

בערכת העזרה הראשונה שלנו הוא ימצא תמיד לטיפול בכוויות ולחיטוי. הוא ידוע בארומתרפיה כמרגיע, כיעיל מאד בריפוי כוויות, הוא אנטיספטי מעולה, אנטי-פטרייתי, אנטי-דלקתי, מאיץ חילוף חומרים וחידוש רקמות, נוגד כיווצים, מרגיע ומאלחש. לתכונות אלו מתווספים שני יתרונות חשובים והם הניחוח הנעים ועובדת היותו בטוח מאד לשימוש. שמן הלבנדר מתאים לשימוש לכל סוגי העור, גם לעור רגיש.       

דואר רשום 25 ש"ח

שליח עד הבית 49 ש"ח

משלוח חינם בקניה מעל 450 ש"ח

דרגו את המוצר

כתוב את חוות הדעת שלך על המוצר: שמן אתרי לבנדר

  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
דירוג מוצר