שמן אתרי אקליפטוס

10 מ"ל

Eucalyptus globulus

Eucaliptus Oil

עץ האקליפטוס שייך למשפחת ההדסיים ונפוץ כיום באזורים רבים בעולם, בעלי אקלים חם.

ישנם כשלש מאות סוגים שונים של אקליפטוס אשר מקור כולם, למעט כמה בודדים, הוא אוסטרליה וטזמניה.

התעשייה אשר התפתחה סביב האקליפטוס, המייצרת קורות עץ, שרף, וכמובן שמנים אתריים, הופכת לבעלת חשיבות הולכת וגדלה בכלכלה האוסטרלית. כעשרים וחמישה סוגים שונים של אקליפטוס משמשים כיום לייצור שמן אתרי, אשר מופק מהעלים של העץ. שמן האקליפטוס הרפואי הוא האקליפטוס מסוג גלובולוס (Eucalyptus globulus) והוא המוכר והנפוץ ביותר מבין שמני האקליפטוס.

28.00 ₪

הוראות שימוש

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.

טיפ

השמן ידוע כ- אנטיספטי חזק, אנטי-ויראלי ומכייח, לכן הוא מועיל מאד בטיפול בהצטננות ובעיות בדרכי
הנשימה. בקוסמטיקה, משמש שמן האקליפטוס בעיקר לטיפול בעור שמן ובאקנה. מלבד היותו אנטיספטי חזק, הוא גם מאיץ איחוי פצעים ומרגיע את העור.  

דואר רשום 25 ש"ח

שליח עד הבית 49 ש"ח

משלוח חינם בקניה מעל 450 ש"ח

דרגו את המוצר

כתוב את חוות הדעת שלך על המוצר: שמן אתרי אקליפטוס

  כוכב 1 2 כוכבים 3 כוכבים 4 כוכבים 5 כוכבים
דירוג מוצר